Custom made Bookmark

January 14, 2018


Assalamualaikum, setelah sekian lama tak update blog sebab aku tidak tahu nak update apa.

Aku harap korang dalam keadaan baik baik saja walau di mana pun kalian berada. Moga dipermudahkan segala urusan.

Entri ini aku nak bercakap pasal custom made Bookmark.

Aku bukan boleh tengok benda benda macam ni, nampak simple dan custom made mesti aku rasa nak beli. Susah juga la nak pujuk hati ni jangan beli, atau beli lain kali je hahaha

And yessss i beli bookmark ni. Sorry, sebab aku rasa ia sangat simple dan menepati citarasa aku.




🍃Harga bookmarks ni Rm5.  Kenapa mahal?
  🌼 sebab tu bukan kertas biasa
  🌼watercolor tu bukan buncho punya
  🌼takpayah liminate punnnnn kertas ni dah keras
  🌼sebab saya buat dengan penuh teliti (cehh)

🍃Saiz standard bookmarks biasa.

🍃Kalau nak mintak liminatekan harga jadi RM 5.50.

🍃Nak request word or sentences pun boleh.

Anddd dia pos guna pos biasa. Aku rasa teruja sikit sebab rasa macam nak terima surat dari kekasih. Tapi tu lah, kekasih pun tak ada. Jadi, kos pos tak mahal. Setem dalam 80 kupang je kot.

Aku rasa berbaloi la sebab dia buat sendiri. Bukan senang okey nak buat macam tu. Tambah kalau tangan tak berseni macam aku ni, entah jadi apa la nanti hahaha Tapi aku respect la dia boleh buat kreatif macam tu.

Ha selain dari bookmark, dia pun ada buat bentuk lain juga macam kad raya, ucapan hari lahir. Cuba la req dekat dia. InsyaAllah boleh.




Nak tempah macam mana?
Korang boleh contact no ni -->
011-18828483 [Najmie]

Korang boleh berurusan dengan dia.

Have a day guys!

You Might Also Like

3 comments

  1. lama tak singgah sini. Dah tukq templete dah. igt lagi blog hg sebelum ni semua purple haha. Cantik2. Simple and nice.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tedia hahaha tu lah, dah habis tukar semua dah. Sekarang ni nak yang simple simple je. Mudah sikit haha thank you thank you

      Delete

Please leave your comment down here. Thank you!

Instagram

Twitter