Random Post

October 08, 2017


Assalamualaikum kepada pembaca blog Jamilah,

Its been a while. Jadi bagaimana khabar kalian? Aku harap kalian berada dalam keadaan baik-baik saja. Secara jujurnya, aku tak tahu nak taip apa. Percayalah saat ini aku sedang mencari idea untuk ditaip.

Oh ya, sekarang aku tengah menulis novel. Nak tahu tak tajuk dia? tajuk dia:

Puisi Bunga buat Jaka 🌸

Aku rasa ini sudah kali ke berapa entah aku mencuba untuk menulis novel. First dulu aku dah buat, tapi sayangnya aku delete sebab aku segan. Maigod, and now aku menyesal :')

Aku harap aku boleh siapkan novel ni secepat mungkin. Sekarang dah masuk bab 5 dah. MOHON DOA DARI KALIAN. Dah siap nanti boleh aku bagi korang baca.

Whats more.....

Aku menaip ni sambil ditemani lagu Fight Songs. Lepas tu fikir nak taip apa lagi, sebab dah lama sangat tak blogging.

I cant think more. Apa kata korang bagi aku satu tajuk dekat aku, nanti aku taip mengikut sudut pandang aku berkaitan tajuk yang korang bagi tu. Okey?

so, boleh beri cadangan dekat kotak komen di bawah. Terima kasih.

You Might Also Like

0 comments

Please leave your comment down here. Thank you!

Instagram

Twitter